Εκτύπωση PDF

Προς

      ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

      κ.Ι.ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ 

     ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

      κ.Ε.ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ

     ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

     κ.Γ.ΣΤΑΘΑΚΗ      

 

Θέμα:    ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ   Της χώρας, τα περιθώρια στενεύουν, ο χρόνος ζωής της τελειώνει

 

         Θέμα:   Αμυντική Βιομηχανία  της χώρας , τα περιθώρια στενεύουν , ο χρόνος ζωής

             της  τελειώνει.

 

                 Η Π.Ο.Ε.Μ  ως εκπρόσωπος  των εργαζομένων στις Ελληνικές Αμυντικές Βιομηχανίες  ΕΑΒ, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ,  γίνεται  καθημερινά αποδέκτης  των μηνυμάτων αγωνίας   τους.

Οι Ελληνικές Αμυντικές Βιομηχανίες  με  σύνολο δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) εργαζομένων, οι οποίες  μετοχικά και εποπτικά ανήκουν στο Υπουργείο Οικονομικών,  γεγονός που σας καθιστά άμεσα αρμόδιους  να απαντήσετε  τι σκοπεύετε  να κάνετε για το μέλλον αυτών των εταιρειών  και συνολικά για τον κλάδο, αλλά  και για να επιλύσετε  μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους χώρους τους.

 

        Η Π.Ο.Ε.Μ   και τα προεδρεία των Σωματείων Αμυντικής Βιομηχανίας, ζητούν άμεσα συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να ενημερωθείτε για την κατάσταση του κλάδου  και να μας ενημερώσετε  για τις κυβερνητικές θέσεις και προθέσεις  για το μέλλον της Αμυντικής Βιομηχανίας.

Θεωρούμε   ότι είναι αντιληπτό  από την κυβέρνηση ότι  δεν θα πρέπει να καταρρεύσει ένας κλάδος τόσο σημαντικός για την  Εθνική  Άμυνα της χώρας και βέβαια για να μη προστεθούν στην τεράστια στρατιά ανέργων  και άλλοι δύο χιλιάδες πεντακόσιοι (2.500) εργαζόμενοι.

 

Αναμένουμε την απάντηση σας το συντομότερο δυνατόν, διότι έχετε  την αποκλειστική ευθύνη  για τις εξελίξεις και το μέλλον του κλάδου.

 

 

                                               Για την Ε.Ε της Π.Ο.Ε.Μ

                             Ο Πρόεδρος                                   Ο Γ.Γραμματέας

                              Θόδωρος  Δημητριάδης                   Μάρκος Κοντιζας