Εκτύπωση PDF

                                                                                                                    ΠΕΙΡΑΙΑΣ 20/7/2015

 

                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Προς όλους τους συναδέλφους Μεταλλεργάτες

 

Συνάδελφοι,

     Το νέο καταστροφικό Μνημόνιο που αποδέχθηκε και ψηφίζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ολοκληρώνει τις καταστροφικές συνέπειες των δύο προηγούμενων.

Εξοντώνει τα λαϊκά στρώματα, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους, τους συνταξιούχους.  Η συμφωνία Κυβέρνησης – Τρόικας είναι απάνθρωπη, καταστροφική και ασφαλώς αποικιοκρατική.

     Η βαρβαρότητα της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης πλήττει – συνθλίβει τους φτωχούς και ανήμπορους συμπολίτες μας.

     Σήμερα, το τεράστιο ερώτημα δεν είναι αν θα φύγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, αλλά αν θα μείνει η Ευρώπη, στην Ευρώπη της κοινωνικής αλληλεγγύης και των λαών.  Σήμερα αυτή η Ευρώπη εξακολουθεί να καθοδηγείται από την άκρως αυταρχική Γερμανία και να μεταλλάσσεται συνεχώς σε φωνή των Τραπεζών και τροχονόμο των αγορών.

 

Συνάδελφοι,

     Η Π.Ο.Ε.Μ. σας καλεί σε αγωνιστική ετοιμότητα για νέους αγώνες απόκρουσης και ακύρωσης στην πράξη όλων αυτών των κυβερνητικών μνημονίων που αυτές τις μέρες νομοθετούνται.

                             ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

 

 

 

                                       Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Μ.

 

 

 

 

Σημείωση:  Η Π.Ο.Ε.Μ. λαμβάνει κάθε μέρα μηνύματα αλληλεγγύης από Ευρωπαϊκές Συνδικαλιστικές Οργανώσεις που καταγγέλλουν τη στάση των δανειστών της χώρας μας.  Για όλη αυτήν την συμπαράσταση, νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε αυτές τις φιλικές σ΄εμάς οργανώσεις.