Εκτύπωση PDF

 

 

 

                                                                                                   ΠΕΙΡΑΙΑΣ        7/2/2014

 

 Προς:

       Υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση

 

 

 

Κύριε Υπουργέ,

       Επανερχόμαστε για τελευταία φορά με αυτήν την επιστολή μας ζητώντας επειγόντως συνάντηση μαζί σας σε μια από κοινού προσπάθεια να αποτρέψουμε νέες στρατιές ανέργων χαλυβουργών να διαδηλώνουν για το δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή.

Ειλικρινά, γι αυτό το τόσο σοβαρό θέμα, δεν κατανοούμε γιατί αρνείστε μία συνάντηση μαζί μας, στην οποία επιδιώκουμε να σας ενημερώσουμε πλήρως για την τραγική κατάσταση του χαλυβουργικού κλάδου.

       Θεωρούμε ότι είστε ο καθ΄ύλην αρμόδιος Υπουργός για την απασχόληση και είναι αυτονόητο ότι χωρίς χαλυβουργικές επιχειρήσεις δεν μπορεί να υπάρχει απασχόληση χαλυβουργών, δεν μπορεί να υπάρχει εξαγωγικός χαλυβουργικός κλάδος.

       Επειδή εκτιμούμε, με πλήρη ευθύνη και επίγνωση, ότι το επόμενο σύντομο διάστημα, ίσως και τις επόμενες μέρες, θα υπάρξει συνολική κατάρρευση του κλάδου με τις γνωστές συνέπειες για την απασχόληση και την οικονομία, σας καλούμε σε μία συνάντηση με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας μας και των Χαλυβουργικών Σωματείων, σε μία ύστατη προσπάθεια να αποτρέψουμε τραγικές εξελίξεις για όλους.

       Εάν, εσείς και η κυβέρνηση εκτιμάτε ότι σας ενδιαφέρει ο κλάδος της Χαλυβουργίας, η Βιομηχανία και ιδιαίτερα η απασχόληση Ελλήνων Χαλυβουργών, περιμένουμε την πρόσκλησή σας για άμεση συνάντηση.

 

 

 

 

                                   ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Μ.

 

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

       ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ                          ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ