Εκτύπωση PDF
                                                                                                                     20/6/2013 

                                           ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

                                  ΚΑΠΟΙΟΣ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ 

Ο κατήφορος  του Συνδικάτου  «Μήτσος Παπαρήγας» σταματημό  δεν έχει.

Αφού μάζεψαν  άρον άρον  τις συκοφαντικές  ανακοινώσεις  ότι δήθεν η ΠΟΕΜ έχει συμφωνήσει  μειώσεις μισθών με τον ΣΕΒ στη  Σ.Σ.Σιδηροβιομηχανίας, όταν η ομοσπονδία μας είναι στα Δικαστήρια υπερασπιζόμενη  την υπάρχουσα  σ.σ.εργασίας που αμφισβητεί ο ΣΕΒ  και  έχουμε μάλιστα κερδίσει πρωτόδικη συνεχίζουν ξεδιάντροπα την ίδια τακτική.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση τους 19/6/2013, ενώ τα μαζεύουν  για δήθεν συμφωνία με τον ΣΕΒ προχώρησαν σε  άθλιες ύβρεις κατά της ΠΟΕΜ, γράφοντας μεταξύ άλλων.

 

« και από την άλλη  η ξεπουλημένη πλειοψηφία της ΠΟΕΜ προχωρά σε έκτακτο συνέδριο ώστε να υπογράψει μειώσεις μισθών με τους βιομήχανους  του μετάλλου αφού το προηγούμενο συνέδριο τους δέσμευει για καμία  μείωση».

 

Η ΠΟΕΜ οφείλει να απαντήσει και να σχολιάσει την κατάπτυστη και ψευδή ανακοίνωση τους που θυμίζει  μεθόδους του «πες – πες κάτι θα μείνει»

 

Ας γνωρίζουν  ότι:

 
  • Το συνέδριο της ΠΟΕΜ είναι τακτικό και όχι έκτακτο και συμμετέχουν  όλοι που είναι ταμειακώς εντάξει. ‘Ας αφήσουν τις ανέξοδες επιθέσεις.
  • Η  ΠΟΕΜ υπέγραψε νέα  σ.σ.εργασίας  πριν λίγες μέρες με τις εργοδοτικές οργανώσεις των βιοτεχνών  όπου διατηρούνται οι συμβάσεις μας χωρίς περικοπή. Αυτό κάνουν ότι δεν το ξέρουν  στον «Παπαρήγα».
  • Την προηγούμενη σ.σ.βιοτεχνίας  2010 που προέβλεπε αυξήσεις 10% δεν την υπέγραψαν τα στελέχη το ΠΑΜΕ στην ΠΟΕΜ, ενώ την  σημερινή  που προβλέπει  μηδενικές αυξήσεις την υπογράφουν.
  • Οι σ.σ.ε δεσμεύουν  κυρίως όσους τις υπογράφουν  και είναι κατακτήσεις ετών για τους μεταλλεργάτες. Αυτοί που τόσα χρόνια δεν τις υπέγραφαν και συκοφαντούσαν όλους εμάς  που τις υπογράφαμε υπερασπιζόμενοι  τα ανεξάρτητα  συμφέροντα των εργαζομένων, τώρα κόπτονται και χύνουν μαύρο δάκρυ.
 

Τέλος αφού τους ευχηθούμε  καλή διασκέδαση,  τους θυμίζουμε ότι η κριτική  είναι εύκολη η τέχνη  είναι δύσκολη.