Εκτύπωση PDF

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Διοίκηση της ΠΟΕΜ καλεί τα Σωματεία μέλη της σε νέα 24ωρη Πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στα Δικαστήρια της Ευελπίδων στις 9.00 το πρωί της Δευτέρας 8.10.12

Καλεί τους εργαζόμενους, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα και κάθε ενεργό πολίτη, να στηρίξει τους διωκόμενους εργαζόμενους.

Απαντάμε αγωνιστικά με ενότητα και συμπαράσταση στους συλληφθέντες εργαζόμενους και συνδικαλιστές που δικάζονται στο αυτόφωρο.  Ο αγώνας συνεχίζεται για το δικαίωμα στη δουλειά, για το δικαίωμα στη ζωή.

Απαντάμε όλοι μαζί στις διώξεις του δίκαιου αγώνα μας, για ανάπτυξη της Ναυπηγικής Βιομηχανίας και στήριξη του κλάδου μας.

Αρνούμαστε να χρησιμοποιηθούμε ως άνθρακας και αγωνιζόμαστε, γιατί είμαστε η κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης.

Δεν θα γίνουμε το γράσο στα γρανάζια της πολιτικής και επικοινωνιακής τακτικής  της κυβέρνησης.

Θα συνεχίσουμε να χαμογελάμε, κάνοντάς τους να ανησυχούν.

Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπειά μας.

Ο αγώνας δεν είναι από τους συνδικαλιστές για τους συνδικαλιστές, υπερασπίζεται δικαιώματα, προωθεί δίκαιες λύσεις.

Ας αφήσει η κυβέρνηση τη μαύρη προπαγάνδα κατασυκοφάντησης των εξαθλιωμένων επι μήνες, απλήρωτων και απελπισμένων εργατών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Ελευσίνας, Νεωρίου, των δοκιμαζόμενων εργαζομένων των ΕΑΣ, της ΕΛΒΟ, της ΕΑΒ, της ΛΑΡΚΟ, των απλήρωτων  και απολυμένων μεταλλεργατών στο Βόλο, στα Γιάννενα, στη Τρίπολη, στην Ξάνθη, στη Κομοτηνή, στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκίδα και σε πολλές άλλες πόλεις.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Τα συνδικάτα μας, η δύναμη μας.