Εκτύπωση PDF
  

                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ

    Με   απόφαση της ΠΟΕΜ πραγματοποιείται  αύριο Πέμπτη 15 Μαρτίου  2012,  24ωρη απεργιακή κινητοποίηση σε  όλον τον ναυπηγοεπισκευαστικό  κλάδο      και πορεία διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου,  εξ αιτίας της αδιάφορης στάσης της κυβέρνησης στα σοβαρά προβλήματα του κλάδου  (Ναυπηγεία Σκαραμαγκά – Ελευσίνας – Νεωρίου – Χαλκίδας – Ζώνη Περάματος)

 Απαιτούμε από την κυβέρνηση.

:* Άμεση  σύσκεψη και απόφαση στήριξης του κλάδου *Εθνική κλαδική πολιτική ανάπτυξης της Ναυπηγοεπιπσκευαστικής      Βιομηχανίας. 

*Να πληρωθούν  τώρα  τα δεδουλευμένα ,οι επί μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι   του Νεωρίου και των Ναυπηγείων Ελευσίνας       

*Ανάληψη δράσεων της πολιτείας για αναστολή της απόφασης της Ε.Ε που    Απαγορεύει  εμπορικές και επισκευαστικές δραστηριότητες στα      Ν.Σκαραμαγκά.

*Υπερασπιζόμαστε την ΣΣΕ Βιομηχανίας Μετάλλου που ζητούν οι    Σιδηροβιομήχανοι με αγωγή τους που εκδικάζεται στις 15/3 στο Πρωτοδικείο    Πειραιά να ακυρωθεί και να επικρατήσει  η ζούγκλα και η βαρβαρότητα  του   κλάδου.

 

     Συγκέντρωση  των απεργών θα γίνει στις  στις  11:00  στην Ομόνοια και  πορεία  στο Μέγαρο Μαξίμου   διαμαρτυρόμενοι  για την εγκατάλειψη  του κλάδου  καταθέτοντας  παράλληλα τα παραπάνω  αιτήματά μας.

  

                                Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Μ