Εκτύπωση PDF

                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                                        ΛΕΗΛΑΣΙΑ  - ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

 

  Καταγγέλλουμε  και   Απορρίπτουμε κατηγορηματικά  το πλαίσιο συμφωνίας  Τροϊκανών – Δανειστών – Συγκυβέρνησης  ως  ταφόπλακα  της ελληνικής κοινωνίας. Το νέο μνημόνιο  καταργεί τα ελάχιστα εναπομείναντα   οικονομικά – εργασιακά – ασφαλιστικά δικαιώματα  και το θεσμό των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Η αποδεδειγμένα αποτυχημένη συνταγή των «σωτήρων» της χώρας  επαναλαμβάνεται για μία ακόμη φορά, πιο άγρια – πιο βάρβαρα – πιο εξοντωτικά και η ελληνική κυβέρνηση υποτελώς ενδίδει στους εκβιασμούς και τις απειλές.

Οι εργαζόμενοι , οι άνεργοι, η κοινωνία που πλήττεται βάναυσα δεν ενδίδει, δεν υποχωρεί, αγωνίζεται για να αποτρέψει  τη ψήφιση του μνημονίου  που  οδηγεί τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στην  εκποίηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων και την εξαφάνιση.

Συμμετέχουμε  αγωνιστικά-μαζικά – ενωτικά  στην 48ωρη απεργία της 10/2 και 11/2, καθώς και στα συλλαλητήρια , στην Αθήνα στο Σύνταγμα στις 10/2 και 11/2 στις 11:00 και την Κυριακή 12/2 στις 17:00, και στην περιφέρεια στις κατά τόπους συγκεντρώσεις των εργατικών κέντρων.

 

 

ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

 

                           Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΜ