Εκτύπωση PDF
                                                                                                               

 

 

 

 

                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

                          ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΧΕΙΟΔΕΙΚΤΗΣ 

                              ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ 

 

 

 

       Με έγγραφη επιστολή, η Διοίκηση των ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ απειλεί τους εργαζόμενους για εφαρμογή εκ περιτροπής εργασίας ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ την ΕΒΔΟΜΑΔΑ από 1/1/12.

       Η Γερμανοαραβική Διοίκηση, αντί να απολογηθεί για την παντελή έλλειψη στοιχειώδους Διοίκησης της εταιρείας που εδώ και 10 χρόνια δεν έφεραν καμμία δουλειά, αντί να αιτιολογήσει πώς κατασπαταλήθηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που έλαβαν ακόμη και το τελευταίο διάστημα, αντί να παρουσιάσουν σχέδιο ανάπτυξης, ανασύνταξης και προοπτικής της εταιρείας, τρίζουν τα δόντια τους στους εργαζόμενους που καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο για άλλη μια φορά, από τις αστοχίες και την αποτυχία της Διοίκησης και αρμόδιων Υπουργών.

       Η ΠΟΕΜ απορρίπτει και καταδικάζει κατηγορηματικά αυτή την επιλογή της Διοίκησης που οδηγεί σε μαρασμό, φτώχεια, ανεργία και κυρίως ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΥ Π.Ν. που σημειωτέον έχουν ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ.

       Η ΠΟΕΜ συμπαρατάσσεται στον αγώνα των εργαζομένων που για άλλη μια φορά δέχονται αναίτια, προκλητικά και εκβιαστικά την επίθεση της εταιρείας και δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσουν τους εργαζόμενους ως ομήρους και ως μοχλό πίεσης για την επίτευξη άλλων πονηρών σχεδίων τους.

       Καλούμε τα αρμόδια Υπουργεία να αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημα πριν γίνει ανεξέλεγκτο και να συνετίσουν τους Διοικούντες Γερμανοάραβες της εταιρείας, διαφορετικά θα είναι αυτοί και μόνο αυτοί Υπεύθυνοι για ότι ακολουθήσει.

 

 

 

 

                                          Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΜ