Εκτύπωση PDF

 

 

                                  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

          ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ  ΤΗΣ  SPIDER

 

   Διοίκηση της ΠΟΕΜ καταγγέλλει,  την μόνιμη πλέον τακτική  πολλών επιχειρήσεων, να μην καταβάλλουν  τα δεδουλευμένα  στους εργαζόμενους, με την δικαιολογία της κρίσης ή τις καθυστερήσεις πληρωμών από τους πελάτες τους.

Μεταφέρουν  δηλαδή όλες τις συνέπειες σ΄αυτούς που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε, στους εργαζόμενους, στους πραγματικούς παραγωγούς των προϊόντων.

Αυτή την συμπεριφορά   επιδεικνύει   ο Όμιλος  SPIDER N.ΠΕΤΣΙΟΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε, στο Νομό Ιωαννίνων. ΄

Έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους  από τον Ιούνιο  με την δικαιολογία ότι υπάρχουν ληξιπρόθεσμες   οικονομικές οφειλές  από πελάτες – τοπική αυτοδιοίκηση – οργανισμούς κ.λ.π.

Χρησιμοποιεί ο κ.Πέτσιος ως μοχλό πίεσης  τους εργαζόμενους  για να εξασφαλίσει τις όποιες απαιτήσεις  του αδιαφορώντας για τις ανάγκες της κάθε οικογένειας, αδιαφορώντας για την εξαθλίωση που  τους προκαλεί.

Καλούμε  τον κ.Πέτσιο να καταβάλλει άμεσα στους εργαζόμενους τα δεδουλευμένα.

Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας και το ΣΕΠΕ να παρέμβουν άμεσα, επαναφέροντας στην νομιμότητα τους εργοδότες της SPIDER με  την καταβολή  των μισθών και ημερομισθίων.

Η   ΠΟΕΜ μαζί με το Συνδικάτο θα συνεχίσουν τον αγώνα με κάθε τρόπο  απέναντι σε  τέτοιου είδους  εκβιασμούς και    που «επιχειρούν» ορισμένοι εργοδότες. 

  

                      Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΜ